به راستی گوشت انسان چه طعمی دارد؟ و طعم آن شبیه چیست؟
درباره طعم گوشت انسان توصیفات زیادی مثل شیرین، تلخ، ترش، لذیذ، بد مزه و... وجود دارد اما این ها همه توصیفات گنگ و چند پهلویی هستند؛ زیرا طعم آن می تواند به عوامل مختلفی مانند طرز پخت، خام بودن و... بستگی داشته باشد. پس برای یک توصیف خوب باید بدانیم که طعم گوشت انسان مانند طعم چیست؟
تاکنون بهترین توصیف درباره طعم گوشت انسان توسط ویلیام سیبروک1، روزنامه نگار و ماجراجوی آمریکایی، ارائه شده است. او در این باره می نویسد: گوشت خام انسان از نظر ظاهری مانند گوشت خوک است اما قرمزی آن کمی از آن روشن تر و چربی های آن نیز به رنگ زرد روشن است. و هنگامی که کباب شود به رنگ خاکستری روشن در می آید؛ مانند گوشت گوساله یا بره. و بوی گوشت کباب شده آن نیز همچون بوی کباب گوشت خوک است. و اما درباره طعم آن، در صورتی که روی آتش کباب شود، می گوید: "نسبتا خوب است، و مزه آن کاملا شبیه گوشت گوساله است، به طوری که فکر نکنم یک انسان با زائقه عادی بتواند آن را از گوشت گوساله تمیز و تشخیص دهد"
جالب است به این نکته نیز اشاره شود که ویلیام سیبروک برای چشیدن مزه گوشت انسان سفری به آفریقای غربی داشته است تا به همراه بومیان آدم خوار آن جا که موسوم به «گِرو»2 بوده اند طعم گوشت انسان را امتحان کند اما او اعتراف کرده است که بومیان به او اجازه شرکت در مراسم آدم خواریشان را نداده اند. او در زندگی نامه اش ادعا می کند که گوشت تازه یکی از بیماران بیمارستان را که مرده بوده، به سیخ کشیده، کباب کرده و خورده است.
1- William Buehler Seabrook
2- Guero
ترجمه شده با کمی تلخیص از: http://www.slate.com/
هرگونه کپی برداری از این مطلب فقط با ذکر منبع: ensani.rzb.ir مجاز می باشد.